Hus Estate
+359 895 222 444  +359 896 777 444
+359 890 444 222  +359 890 444 777

Азалия парк

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

Предимства на комплекса

Троен стъклопакет

Ще монтираме троен стъклопакет на многокамерната дограма в допълнение на стъкло тип “4-ри сезона” и висококачествен обков.

Електрически щори

За първи път налагаме поставянето на външни електрически щори като стандарт, в гр. Пловдив.

24/7 Охрана и видеонаблюдение

Сигурността и комфортът на обитателите е подсигурена от 24/7 видеонаблюдение и жива охрана.

Шумоизолация на пода

Поставяме допълнително висококачествена шумоизолация на пода, под замазката на всеки апартамент. Проблемът с тежките стъпки или токчета, както и с всякакъв шум е решен.

Осигуренo 100% паркиране

Комплексът осигурява над 100% подземно и надземно паркиране, задължително в гр. Пловдив.

Обзавеждане на апартамент по избор

Разполагаме с интериорни дизайнери, най-добрите материали, на преференциални цени, както и най-добрите изпълнители за обзавеждането на Вашия нов дом.

Комплекс "Азалия парк" съчетава в своята локация близостта с природата и града! Това е може би най-доброто място за живеене и инвестиция в тази зона на Пловдив - нов, модерен, луксозен - една мечта, която става реалност за всички нас!

Жилищен Комплекс „Азалия Парк” е разположен в кв.“Кършияка” - най-желания квартал на Пловдив, само на няколко минути от центъра на града

Сградите са изградени със специално внесени в България луксозни материали: алуминиева дограма и стъклопакет с „К”-стъкла, мраморни плочки, шлифован гранитогрес, минерални мазилки, армирани луксозни врати и др.

Архитектурата на комплекса е съвременна и функционална, а изпълнението – прецизно, с най-качествени съвременни материали и технологии.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Контакти
Изработка и поддръжка: ShalomDev.com
© Hus Estate 2019. All Rights Reserved.

Набери