Hus Estate
Пловдив +359 895 222 444
София: +359 882 330 022

За нас

where dreams come home

Хъс Естейт е компания, част от групата на ХЪС ООД, ексклузивно обслужваща продажбите и отдаването под наем на обекти от инвеститорите Хъс Инвест и Арх Ситистрой. Нашата цел е висококачествено обслужване и професионален съпорт за клиентите ни – БЕЗ КОМИСИОН. Предлагаме на имотния пазар сгради с индивидуална архитектура, добра среда за живот, отлична локация и безкомпромисно качество на материали и изпълнение.
Пловдив +359 895 222 444
София: +359 882 330 022

Инвеститори


ТЪРГОВИЯ И ПРОИЗВОДСТВО НА МЕТАЛИ

Фирма ХЪС ООД е основана през 1990г. с централен офис гр. Пловдив и е с основна дейност Търговия с метали и производство на метални изделия.
Компанията е семейна и постига значително развитие след 1998г.
През годините компанията инвестира в технологично оборудване, нови и модерни складови бази.
Широката гама стоманени продукти и големите складови наличности, дават възможност да се задоволи търсенето на метали и метални изделия в различни сегменти - строителство, машиностроене, последваща преработка, индустриална техника и др.
Пазарният дял на дружеството е около 20%, което категорично определя ХЪС ООД като лидер на пазара.

ФИРМА „АРХ СИТИСТРОЙ” ЕООД Е С ОСНОВЕН ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ ПРОЕКТИРАНЕ И СТРОИТЕЛСТВО НА НЕДВИЖИМИ ЖИЛИЩНИ И НЕЖИЛИЩНИ ИМОТИ.

От създаването си до настоящия момент, фирмата има реализирани голям брой жилищни сгради.
Динамиката в бизнеса и голямата конкуренция сформират среда с високи критерии както при инвеститорите, така и при крайните потребители.
Именно това определя инвестиционната насоченост на „Арх Ситистрой” ЕООД, да е с грижа към крайния потребител и обикновения човек, чрез подобряване качеството на реализираните обекти. Всеки един от тях е насочен с мисъл към опазването на околната среда, грижата за децата и повишаване качеството на живот.
Успехът на фирмата се дължи на лоялност, коректност, адекватност на пазарните изисквания и промените в строителния бранш. Проектите на фирмата са мисия и цел за нея и целия екип от професионалисти.
Идеологията на „Арх Ситистрой” ЕООД е насочена към това да не прави само бизнес, а да променя статуквото и излиза от ограниченията и рамките на настоящите правила, като вкарва сърце и душа в работата, която върши.

Нашите услуги

Продажби

Хъс Естейт предлага на имотния пазар жилища и търговски площи в комплекси, чиито инвеститори са Хъс Инвест и Арх Ситистрой. Те се отличават с индивидуална архитектура, добра среда за живот, отлична локация и безкомпромисно качество на материали и изпълнение.

Наеми

Хъс Естейт отдава под наем търговски площи в комплексите, изградени от инвеститорите Хъс Инвест и Арх Ситистрой. Осигуряваме за своите клиенти добри локации, поток потенциални клиенти и контрол върху пазарната ниша на бизнеса Ви, като не допуска конкуренция.

ОБЗАВЕЖДАНЕ

Хъс Естейт предлага услугата “Обзавеждане” – пълно или частично, спрямо нуждите Ви, с цел да улесним максимално своите клиенти. За Вашия интериорен дизайн и изпълнение, ние сме избрали доказани професионалисти в съответната област.

Защо Хъс Естейт

SECURE INVESTMENT

By buying a home with us, you invest your money with a guaranteed return.

OPPORTUNITY FOR INDIVIDUAL SOLUTION ,, SMART HOME ,,

Enjoy the comfort of your home while managing it locally or remotely.

STRATEGIC LOCATIONS

The location of each of our complexes was chosen with intent.

24/7 VIDEO SURVEILLANCE

For your peace of mind and sense of security we have provided 24/7 video surveillance.

SPORTS AND RELAXATION AREAS

Richly landscaped areas, playgrounds and street gyms for entertainment for those living in our complexes.

100% PARKING PROVIDED

Our parking is 100% provided in each of our complexes.

POSSIBILITY FOR FULLY OR PARTIAL FURNITURE

We offer you to leave your home in our hands and you will be satisfied.

ASSISTANCE IN BANK LENDING

We offer preferential terms for our customers.

Attention to detail

Uncompromising quality of materials and workmanship

Нашите обекти

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Контакти

Набери