Hus Estate
+359 895 222 444

Plovdiv City Park 3

Ситуиран непосредствено преди Mall Plovdiv – в близост до центъра на града и парка на Гребната база. Цялостната ни концепция е да предоставим възможност на обитателите да живеят в тишина и спокойствие, зеленина и сигурност. И всичко това на 2 минути път с кола до центъра на града, но и в непосредствена близост до транспорт, училища, детски градини и магазини – Mall Plovdiv, Гребния канал, центъра на град Пловдив и др.

Един от най-важните критерии, свързани с лукса, е светлината и простора в жилището. Именно с това Plovdiv City Park 3 е различен и уникален. Светлата част между тавана и пода е 2.80 м., при изпълняван в момента във всички други новостроящи се сгради 2.60 м.

За част от апартаментите е предвидено подово отопление.

Фасада – Вентилируема, с алуминиева конструкция, облицована с фасаден гранитогрес Levantina, с изолация с 10см каширана каменно-минерална вата с пародифузна и ветрозащитна мембрана.

Парковата среда, до която е ситуиран комплекс Plovdiv City Park 3, представлява идеална възможност за разходка, релаксация и спорт в комплекса на Гребната база и зеленината около нея. Ние се намираме само на три минути пеша от Гребния канал.

На разположение на живущите в комплекса ще e вътрешния двор (2500 м2) – стилно оформено парково пространство с градинско осветление, декоративни цветя и райграс, които се подържат целогодишно, просторен и модерен детски кът.

Свържете се с нас

контакти
Thank you!. Your message is successfully sent...
We're sorry, but something went wrong
Изработка на сайт: Step2Net
© Hus Estate 2019. All Rights Reserved.

Набери