Hus Estate
+359 895 222 444

За нас

where dreams come home

Хъс Естейт е компания, част от групата на ХЪС ООД, ексклузивно обслужваща продажбите и отдаването под наем на обекти от инвеститорите Хъс Инвест и Арх Ситистрой. Нашата цел е висококачествено обслужване и професионален съпорт за клиентите ни – БЕЗ КОМИСИОН. Компанията изцяло затваря цикъла от планиране и проектиране, през реализация на проектите, до тяхното управление и поддръжка, като влага лично отношение във всеки етап и детайл.

Продажби

Хъс Естейт предлага на имотния пазар жилища и търговски площи в комплекси, чиито инвеститори са Хъс Инвест и Арх Ситистрой. Те се отличават с индивидуална архитектура, добра среда за живот, отлична локация и безкомпромисно качество на материали и изпълнение.

Наеми

Хъс Естейт отдава под наем търговски площи в комплексите, изградени от инвеститорите Хъс Инвест и Арх Ситистрой. Осигуряваме за своите клиенти добри локации, поток потенциални клиенти и контрол върху пазарната ниша на бизнеса Ви, като не допуска конкуренция.

Обзавеждане

Хъс Естейт предлага услугата “Обзавеждане” – пълно или частично, спрямо нуждите Ви, с цел да улесним максимално своите клиенти. За Вашия интериорен дизайн и изпълнение, ние сме избрали доказани професионалисти в съответната област.

Нашите обекти

Свържете се с нас

контакти
Thank you!. Your message is successfully sent...
We're sorry, but something went wrong
Изработка на сайт: Step2Net
© Hus Estate 2019. All Rights Reserved.

Набери